Mirë se vini

Kopertina e Prof.Agron Bekes 19.02.2015

Doli nga shtypi libri më i ri i autorit prof. as. dr. Agron Beka. Botues Kolegji Evropian “Juridica”

Motoja

Kolegji Evropian “JURIDICA” është institucion i arsimit universitar në Republikën e Kosovës që ofron programe akademike të studimeve nga fusha juridike dhe fusha e politikave publike dhe menaxhimit me drejtime – specializime bashkëkohore, me staf akademik të kualifikuar me eksperiencë jo vetëm në nivel nacional por edhe ndërkombëtar.

Migrimi

Momente nga Tryeza e rrumbullakët me titull: “MIGRIMI ILEGAL – SFIDË PËR KOSOVËN DHE FAKTORIN NDËRKOMBËTAR”, mbajtur me datën: 23.02.2015, organizuar nga Kolegji Evropian “Juridica”

1

Gjatë mbajtjes së Tryezës së rrumbullakët me titull: “Trepça – sfidë ekonomike dhe juridike”, me datën: 03.02.2015, organizuar nga Kolegji Evropian “Juridica” dhe Universitetit Publik i Mitrovicës “Isa Boletini”

2

Studentët e Kolegjit Evropian “Juridica” – Fakultetit të Kriminalistikës dhe Sigurisë gjatë gjuajtjes me armë të zjarrit, në poligonin e gjuajtjes, me datën: 31.01.2015.